×
AHOJ, nakúp teraz a zaplať o 30 dní alebo na 3-krát bez úrokov a poplatkov.
Nakupuješ v bezpečnom a certifikovanom Slovenskom obchode
Objednali ste omylom nevhodný tovar? Nevadí... na výmenu máte 14 dní.
Kliknite pre ďalšie produkty.
Nenašli sa žiadne produkty.
Kliknite pre ďalšie produkty.
Nenašli sa žiadne produkty.

Pridať forCar to Home screen

close
Autodoplnky
Elektro a Hifi
Oleje, chémia, farby - laky
Detailing

Požičovňa je v štádiu vývoja. Modul ešte nie je úplne dokončený, preto môžete naraziť na nejaké chyby prípadne nepreložené výrazy. V prípade záujmu o zapožičanie nás kontaktujte.

BLOG
PODĽA AUTA
VÝPREDAJ

J&J Gumové rohože so zvýšeným okrajom Mercedes-Benz GLK-Class X204 2008- 4ks

Gumové autorohože sú prispôsobené presným rozmerom podlahy Vášho auta (toto nie sú univerzálne rohože). Rohože majú 3D dizajn a podľa druhu vozidla zadné diely disponujú tunelom, vďaka ktorému je pokrytá celá plocha pod nohami pasažierov na zadných sedadlách.
Prečítajte si viacShow less
34,90 € (s DPH)
Vypredané
Referencia:
NFLME704
Značka:
Pridať do zoznamu želaní
Popis

Gumové autorohože so zvýšeným okrajom: Váš dokonalý spoločník na cestách!

Predstavujeme Vám gumové autorohože so zvýšeným okrajom, ktoré sú navrhnuté presne podľa typu vášho auta. Tieto rohože sú ideálnym riešením pre všetkých, ktorí hľadajú spoľahlivú ochranu interiéru svojho vozidla a zároveň si potrpia na štýl a eleganciu.

Vytvorené z kvalitného a odolného materiálu, tieto gumové rohože sú nielen praktické, ale aj esteticky príťažlivé. Exkluzívny dizajn zaručuje, že sa skvele hodí do interiéru vášho auta, čím ho ešte viac vylepší. Navyše, jednoduché čistenie vám ušetrí čas a úsilie pri udržiavaní čistoty vo vašom vozidle.

Nenechajte si ujsť túto skvelú príležitosť a zaobstarajte si gumové autorohože so zvýšeným okrajom ešte dnes! Urobte svoje auto nielen komfortnejším, ale aj bezpečnejším miestom pre vás a vašich blízkych.

5 presvedčivých dôvodov, prečo si kúpiť gumové autorohože so zvýšeným okrajom:

1. Presne tvarované: Rohože sú navrhnuté presne podľa typu vášho auta, čím zaručujú dokonalé prispôsobenie a ochranu interiéru.

2. Kvalitný materiál: Vyrobené z vysokokvalitnej a elastickej gumy, ktorá si dlho udržuje svoju pružnosť a odoláva opotrebeniu.

3. Exkluzívny dizajn: Štýlový a elegantný vzhľad, ktorý sa skvele hodí do interiéru vášho vozidla.

4. Jednoduché čistenie: Ľahko sa čistia a udržujú, čím šetríte čas a úsilie pri starostlivosti o čistotu vo vašom aute.

5. Zvýšený okraj: 3-4cm zvýšený okraj zabraňuje nečistote preniknúť mimo rohož, čím chráni vaše auto pred vodou, snehom alebo štrkom.

Neváhajte a zaobstarajte si tieto skvelé gumové autorohože so zvýšeným okrajom ešte dnes! Urobte svoje auto komfortnejším a bezpečnejším miestom pre vás a vašich blízkych.

Prečítajte si viacShow less
Detaily produktu
NFLME704

Tabuľka dát

Sortiment
Gumené rohože
Značka vozidla
MERCEDES
Model
GLK
Rok výroby
2008
2009
2010
2011
2012
2013
2014
2015
2016
2017
2018
2019
Materiál
Guma

Pre vaše auto máme v ponuke aj:

J&J Gumová vaňa do kufra Mercedes-Benz GLK X204 2008-

Tvarovaný povrch s protišmykovou textúrou. Výška okraja 3 – 4 cm podľa typu auta. Detailný strih presne tvarovaný pre: MERCEDES GLK 2008 -

Cena 36,00 €

J&J Gumové rohože so zvýšeným okrajom Mercedes-Benz GLK X204, 2014 - 4ks

Gumové autorohože sú prispôsobené presným rozmerom podlahy Vášho auta (toto nie sú univerzálne rohože). Rohože majú 3D dizajn a podľa druhu vozidla zadné diely disponujú tunelom, vďaka ktorému je pokrytá celá plocha pod nohami pasažierov na zadných sedadlách.

Cena 34,90 €

SCOUTT ochranný kryt prednej kapoty pre Mercedes Benz GLK 2012-2016

Predný deflektor ochráni prednú kapotu Vášho auta od poškodenia laku malými kamienkami a rôznymi nečistotami. Taktiež spôsobuje prúdenie vzduchu, ktoré odpudzuje hmyz a nečistoty z kapoty. Deflektor je vyrobený z bezpečnostnej plastovej hmoty vysokej kvality a odolnosti.

Cena 64,90 €

Menu

    • Požičovňa je v štádiu vývoja. Modul ešte nie je úplne dokončený, preto môžete naraziť na nejaké chyby prípadne nepreložené výrazy. V prípade záujmu o zapožičanie nás kontaktujte.

Vytvoriť si zdarma účet na používanie zoznamu prianí.

Zaregistrovať sa