×
AHOJ, nakúp teraz a zaplať o 30 dní alebo na 3-krát bez úrokov a poplatkov.
Nakupuješ v bezpečnom a certifikovanom Slovenskom obchode
Objednali ste omylom nevhodný tovar? Nevadí... na výmenu máte 14 dní.
Kliknite pre ďalšie produkty.
Nenašli sa žiadne produkty.
Kliknite pre ďalšie produkty.
Nenašli sa žiadne produkty.

Pridať forCar to Home screen

close
Autodoplnky
Elektro a Hifi
Oleje, chémia, farby - laky
Detailing

Požičovňa je v štádiu vývoja. Modul ešte nie je úplne dokončený, preto môžete naraziť na nejaké chyby prípadne nepreložené výrazy. V prípade záujmu o zapožičanie nás kontaktujte.

BLOG
PODĽA AUTA
VÝPREDAJ

J&J Lapače nečistôt Fiat Grande Punto hb (05-) Predné 2ks

22,00 € (s DPH)
Vypredané
Referencia:
MGFI302F
Značka:
Pridať do zoznamu želaní
Popis
Zásterky alebo aj lapače nečistôt sú určené presne na daný typ automobilu. Lapače chránia karosériu a lak vozidla pred poškodením, znečistením blatom,vodou, snehom, či odlietajúcimi kamienkami. Zásterky sú vyrobené z vysokokvalitnej plastickej hmoty a sú plnohodnotným príslušenstvom Vášho auta s vysokou úžitkovou hodnotou. Toto nie sú univerzálne lapače nečistôt, ale presne robené pre jednotlivé značky a modely áut. Sú štýlovým doplnkom a dodávajú vozidlu osobitný design. Montáž zásterok je jednoduchá a nie je potrebné vŕtanie do karosérie vozidla. Pružnosť materiálu umožňuje veľmi presné napasovanie k tvaru blatníka a chráni tak blatník aj podvozok pred poškodením. Montáž zvládne každý motorista a to jednoducho pomocou skrutiek, ktoré sú súčasťou každého balenia. Lapače si preto vyberajte presne podľa značky a modelu auta. Sada obsahuje dve zásterky (pravú a ľavú), návod na montáž a príslušenstvo. Výhody: - Chránia karosériu a lak vozidla pred poškodením - Určené presne na daný typ automobilu - Jednoduchá montáž, bez vŕtania do karosérie - Odolné voči UV žiareniu - Šetrné k životnému prostrediu - Odolné voči teplotným extrémom od -50 do +50 ° C - Sada obsahuje dve zásterky (pravú a ľavú) a príslušenstvo
Prečítajte si viacShow less
Detaily produktu
MGFI302F

Tabuľka dát

Sortiment
Lapače nečistôt / zásterky
Značka vozidla
FIAT
Model
PUNTO / GRANDE
Rok výroby
2005
2006
2007
2008
2009
2010
2011
2012
2013
2014
2015
Rok výroby od
2005
Rok výroby do
2015
Balenie
2 ks
Materiál
guma

Menu

    • Požičovňa je v štádiu vývoja. Modul ešte nie je úplne dokončený, preto môžete naraziť na nejaké chyby prípadne nepreložené výrazy. V prípade záujmu o zapožičanie nás kontaktujte.

Vytvoriť si zdarma účet na používanie zoznamu prianí.

Zaregistrovať sa