×
AHOJ, nakúp teraz a zaplať o 30 dní alebo na 3-krát bez úrokov a poplatkov.
Nakupuješ v bezpečnom a certifikovanom Slovenskom obchode
Objednali ste omylom nevhodný tovar? Nevadí... na výmenu máte 14 dní.
Kliknite pre ďalšie produkty.
Nenašli sa žiadne produkty.
Kliknite pre ďalšie produkty.
Nenašli sa žiadne produkty.

Pridať forCar to Home screen

close
Autodoplnky
Elektro a Hifi
Oleje, chémia, farby - laky
Detailing

Požičovňa je v štádiu vývoja. Modul ešte nie je úplne dokončený, preto môžete naraziť na nejaké chyby prípadne nepreložené výrazy. V prípade záujmu o zapožičanie nás kontaktujte.

BLOG
PODĽA AUTA
VÝPREDAJ

AMiO Nabíjačka auto batérií FY-703 – 12V 4A

18,05 € (s DPH)
Vypredané
Referencia:
CC42876
Značka:
Pridať do zoznamu želaní
Popis
INFORMáCIE O VýROBKU Nabíjačky série FY sú veľmi účinné, šikovné a bezpečné. Ak dôjde počas nabíjania k prekročeniu prípustného prúdu, nabíjačka automaticky obmedzí prúd a napätie na bezpečné hodnoty. V prípade skratu na výstupe nabíjačka vypne transformátor a vráti sa na bezpečnú teplotu. Ak skrat bude pokračovať, ochrana sa vypne znova. Výstupný prúd je veľmi stabilný, čo zaisťuje správny priebeh nabíjania. Po 3-4 hodinách nabíjania sa už može naštartovať vozidlo. Nabíjačka má indikátor, ktorý zobrazuje na stupnici od 0 do 100% úroveň nabitia batérie. Ak indikácia dosiahne 100% počas nabíjania batérie, mala by sa považovať za nabitú. Pri nabíjaní poškodených batérií alebo batérií s inou menovitou kapacitou, ako je odporúčaná výrobcom, môžu byť indikácie nesprávne. SKRáTENý NáVOD NA POUŽITIE Pred použitím si prečítajte kompletné pokyny, ktoré sú v balení. Vyberte batériu z vozidla alebo iného zariadenia, položte ju s nabíjačkou na nehorľavý a stabilný povrch, mimo dosahu horúcich a horľavých predmetov, ako aj mimidosahu od výparov horľavých kvapalín a plynov. Zabezpečte správne vetranie na mieste kde dochádza k nabíjaniu, prísun vzduchu nabíjačku ochladzuje, a zabezpečí sa taktiež odvod plynov, ktoré sa v batérii vytvárajú počas nabíjania. Vzduch v okolí nabíjačky by mal byť bezprašný, suchý a teplota nepresahujúca 30 ° C. Počas nabíjania môže teplota prístroja stúpať. Vetracie otvory nabíjačky nesmú byť zakryté! Pre správne prúdenie vzduchu by malo byť zabezpečené dostatočné vetranie Pripojte a odpojte nabíjačku od nabíjanej batérie podľa správneho poradia krokov. Pri pripájaní batérie pripojte červenú svorku nabíjačky ku kladnému pólu (+) nabíjanej batérie a svorku k zápornému pólu (-) batérie. Na paneli nabíjačky nastavte správne nabíjacie napätie, ktoré sa rovná menovitému napätiu batérie. Po dokončení vyššie uvedených krokov pripojte nabíjačku k elektrickej sieti, čím sa spustí proces nabíjania. Po dokončení procesu nabíjania najskôr odpojte nabíjačku od siete a potom odpojte svorky nabíjačky od baterie. BEZPEČNOSTNé POKYNY: Pri pripájaní nabíjačky k akumulátoru bezpodmienečne dodržiavajte protipožiarne predpisy! Elektrolyt batérie obsahuje kyselinu sírovú, ktorá je abrazívna a korozívna !!! V prípade kontaktu s pokožkou alebo očami ich ihneď vypláchnite veľkým množstvom vody a vyhľadajte lekársku pomoc !!!
Prečítajte si viacShow less
Detaily produktu
CC42876

Menu

    • Požičovňa je v štádiu vývoja. Modul ešte nie je úplne dokončený, preto môžete naraziť na nejaké chyby prípadne nepreložené výrazy. V prípade záujmu o zapožičanie nás kontaktujte.

Vytvoriť si zdarma účet na používanie zoznamu prianí.

Zaregistrovať sa