×
AHOJ, nakúp teraz a zaplať o 30 dní alebo na 3-krát bez úrokov a poplatkov.
Nakupuješ v bezpečnom a certifikovanom Slovenskom obchode
Objednali ste omylom nevhodný tovar? Nevadí... na výmenu máte 14 dní.
Kliknite pre ďalšie produkty.
Nenašli sa žiadne produkty.
Kliknite pre ďalšie produkty.
Nenašli sa žiadne produkty.

Pridať forCar to Home screen

close
Autodoplnky
Elektro a Hifi
Oleje, chémia, farby - laky
Detailing

Požičovňa je v štádiu vývoja. Modul ešte nie je úplne dokončený, preto môžete naraziť na nejaké chyby prípadne nepreložené výrazy. V prípade záujmu o zapožičanie nás kontaktujte.

BLOG
PODĽA AUTA
VÝPREDAJ

4CARS Čistič čalúnenia - 750ml/pumpička

Čistič poťahov odstraňuje nečistoty z poťahov sedadiel, kobercov, opierok a textilných tienidiel. Ideálny pre akýkoľvek druh tkaniny, nenamáča ošetrovaný povrch, aktívna pena odstraňuje špinu z vlákien.
Prečítajte si viacShow less
2,75 € (s DPH)
Skladom
Referencia:
96283
Značka:
Pridať do zoznamu želaní
Popis
Návod na použitie: Prípravok pre čistenie látkového čalúnenia a kobercov v automobiloch. Najprv vysajte alebo vykefujte prach a nečistoty. Pred použitím nádobku dobre pretrepte a nastriekajte obsah čističa na zvolené miesto. Suchou hubkou ľahko čistič votrite do látky. Po uschnutí vzniknutý kryštalický zvyšok odstráňte vysávačom alebo kefkou. V prípade potreby postup opakujte. Odporúčame najprv vyskúšať na skrytom mieste. Vlastnosti: vysoká čistiaca schopnosť, rozpúšťa zašlú nečistotu, nezanecháva stopy, jemne parfumované. Podľa Nariadenia ES 648/2004 obsahuje: menej ako 5% aniónových povrchovo aktívnych látok, parfum, DIMETHYLOL GLYCOL, LIMONENE, CITRAL, METHYLCHLOROISOTHIAZOLINONE, METHYLISOTHIAZOLINONE. Skladovateľnosť: pri +5 oC až +25 oC doba skladovania 48 mesiacov od dátumu výroby uvedenom na obale. Výstražné slovo: pozor Výstražné upozornenie: H319 Spôsobuje vážne podráždenie očí. Bezpečnostné upozornenie: P101 Ak je potrebná lekárska pomoc, majte k dispozícii obal alebo etiketu výrobku. P102 Uchovávajte mimo dosahu detí. P305+P351+P338 PO ZASIAHNUTÍ OČÍ: Niekoľko minút ich opatrne vyplachujte vodou. Ak používate kontaktné šošovky a je to možné, odstráňte ich. Pokračujte vo vyplachovaní. P501 Zneškodnite obsah/nádobu v mieste zberu nebezpečného alebo špeciálneho odpadu.
Prečítajte si viacShow less
Detaily produktu
96283

Tabuľka dát

Použitie
Čistenie čalúnenia a kobercov

Menu

    • Požičovňa je v štádiu vývoja. Modul ešte nie je úplne dokončený, preto môžete naraziť na nejaké chyby prípadne nepreložené výrazy. V prípade záujmu o zapožičanie nás kontaktujte.

×
4CARS Čistič čalúnenia - 750ml/pumpička
2,75 €
Skladom

Vytvoriť si zdarma účet na používanie zoznamu prianí.

Zaregistrovať sa