×
AHOJ, nakúp teraz a zaplať o 30 dní alebo na 3-krát bez úrokov a poplatkov.
Nakupuješ v bezpečnom a certifikovanom Slovenskom obchode
Objednali ste omylom nevhodný tovar? Nevadí... na výmenu máte 14 dní.
Kliknite pre ďalšie produkty.
Nenašli sa žiadne produkty.
Kliknite pre ďalšie produkty.
Nenašli sa žiadne produkty.

Pridať forCar to Home screen

close
Autodoplnky
Elektro a Hifi
Oleje, chémia, farby - laky
Detailing

Požičovňa je v štádiu vývoja. Modul ešte nie je úplne dokončený, preto môžete naraziť na nejaké chyby prípadne nepreložené výrazy. V prípade záujmu o zapožičanie nás kontaktujte.

BLOG
PODĽA AUTA
VÝPREDAJ

SONAX Polymer NetShield 340ml

27,60 € (s DPH)
Skladom
Referencia:
223300
Značka:
Pridať do zoznamu želaní
Popis

340ml

Sonax Polymer Net štít je vyrobený za použitia organických a anorganických hybridných polymérov. Táto nová generácia polymérov vytvára zrkadlový lesk a zároveň chráni lak pred UV žiarením, kyslím dažďom, vtáčím trusom, vo vzduchu obsiahnutých nečistôt a dokonca aj posypovej soli. Povrchové napätie vytvorené Sonax Polymer Shield Net prinúti vodu, aby sa vytvorili koráliky a voda opadne. Vaše vozidlo zostane čistejšie medzi umývaním, pretože sa neudrží žiadna nečistota! Sonax Polymer Shield Net sa dodáva ako 340ml sprej z dvoch dôvodov: Po prvé, ako náhle je obsah vystavený vplyvom kyslíka, hybridné polyméry  začnú tvrdnúť. Po druhé, ľahko sa nanáša! Vďaka sprejovému baleniu je aplikácia veľmi jednoduchá. Sonax Polymer Shield Net vytvorí dlhodobú ochranu vášho laku cca 6mesiacov. Zaručuje žiarivý lesk a ochranu laku.

Použitie: lak dôkladne umyť a osušiť. Povrch je potrebné pripraviť, odstrániť zvyšky hmyzu, vzdušnej korózie, asfaltových škvŕn. Pomocou aplikačnej hubky naniesť postupne na jednotlivé časti karosérie a vyleštiť odporúčame veľmi jemnú mikrofázovú utierku t.č.450700

Prečítajte si viacShow less
Detaily produktu
223300

Tabuľka dát

Balenie
340 ml

Menu

    • Požičovňa je v štádiu vývoja. Modul ešte nie je úplne dokončený, preto môžete naraziť na nejaké chyby prípadne nepreložené výrazy. V prípade záujmu o zapožičanie nás kontaktujte.

×
SONAX Polymer NetShield 340ml
27,60 €
Skladom

Vytvoriť si zdarma účet na používanie zoznamu prianí.

Zaregistrovať sa