×
AHOJ, nakúp teraz a zaplať o 30 dní alebo na 3-krát bez úrokov a poplatkov.
Nakupuješ v bezpečnom a certifikovanom Slovenskom obchode
Objednali ste omylom nevhodný tovar? Nevadí... na výmenu máte 14 dní.
Kliknite pre ďalšie produkty.
Nenašli sa žiadne produkty.
Kliknite pre ďalšie produkty.
Nenašli sa žiadne produkty.

Pridať forCar to Home screen

close
Autodoplnky
Elektro a Hifi
Oleje, chémia, farby - laky
Detailing

Požičovňa je v štádiu vývoja. Modul ešte nie je úplne dokončený, preto môžete naraziť na nejaké chyby prípadne nepreložené výrazy. V prípade záujmu o zapožičanie nás kontaktujte.

BLOG
PODĽA AUTA
VÝPREDAJ

SONAX Xtreme Polish & Wax 2 250ml

13,19 € (s DPH)
Skladom
Referencia:
207100
Značka:
Pridať do zoznamu želaní
Popis

250 ml

Jemný lesk so stredne brúsnym účinkom pre ľahko poškodené a pravidelne udržiavané laky. Odstraňuje jemné škrabance (napr. čistenie kefami v umývacej linke) a matný závojov na laku. Hlboký lesk, intenzívna farba reštaurovaného laku a trvalá konzervácia s dlhodobým účinkom je výsledkom optimálneho zladenia extrémne jemných brúsnych častíc s inovatívnou hybridnou NetProtection technológiou. Hybridná NPT technológia – zloženie špecifických anorganických a organických zložiek vytvoria na laku hrubú ochrannú sieť ktorá chráni lak pred poveternostnými vplyvmi počasia.

Product with medium abrasive effect against fine scratches and haze. Together with the new Hybrid NetProtection Technology, the optimal balance of extremely fine polishing granules gives greyed paintwork new brilliance, colour depth and protection. The Hybrid NetProtection Technology combines special inorganic and organic components to a durable, weatherproof layer. The surface captivates by gentle smoothness, a brilliant high gloss and an outstanding lotus effect.

Prečítajte si viacShow less
Detaily produktu
207100

Tabuľka dát

Balenie
250 ml

Menu

    • Požičovňa je v štádiu vývoja. Modul ešte nie je úplne dokončený, preto môžete naraziť na nejaké chyby prípadne nepreložené výrazy. V prípade záujmu o zapožičanie nás kontaktujte.

×
SONAX Xtreme Polish & Wax 2 250ml
13,19 €
Skladom

Vytvoriť si zdarma účet na používanie zoznamu prianí.

Zaregistrovať sa