×
AHOJ, nakúp teraz a zaplať o 30 dní alebo na 3-krát bez úrokov a poplatkov.
Nakupuješ v bezpečnom a certifikovanom Slovenskom obchode
Objednali ste omylom nevhodný tovar? Nevadí... na výmenu máte 14 dní.
Kliknite pre ďalšie produkty.
Nenašli sa žiadne produkty.
Kliknite pre ďalšie produkty.
Nenašli sa žiadne produkty.

Pridať forCar to Home screen

close
Autodoplnky
Elektro a Hifi
Oleje, chémia, farby - laky
Detailing

Požičovňa je v štádiu vývoja. Modul ešte nie je úplne dokončený, preto môžete naraziť na nejaké chyby prípadne nepreložené výrazy. V prípade záujmu o zapožičanie nás kontaktujte.

BLOG
PODĽA AUTA
VÝPREDAJ

AUTO FINESSE Illusion Show Car Carnauba vosk 150 g

prémiový tvrdý karnaubský vosk s obsahom 48% pravého karnaubského vosku a 52% syntetických polymérov a lesk-zintenzívňujúcich olejov, 150 g

Prečítajte si viacShow less
96,60 € (s DPH)
Obvykle 2-5 dní
Referencia:
AC AF26275
Značka:
Pridať do zoznamu želaní
Popis

Illusion je ručne vyrábaný vo Veľkej Británii, kde je prísne dodržiavaný pomer pravej brazílskej sušiny karnauby, syntetických polymérov a olejov. Vosky používame na ošetrenie vozidla proti pôsobeniu negatívnych vlastností prírody. Dôležitá je odolnosť proti UV, vodoodpudivosť, odolnosť proti kyslým dažďom, vtáčiemu trusu, atď. Auto Finesse Illusion obsahuje 48% T1 trieda brazílskeho karnaubského vosku, pričom zvyšný podiel je tvorený z syntetických polymérov a lesk zintenzívňujúca olejov. Tento vosk bol vyvinutý pre naozaj extrémne hĺbku laku a extrémnej lesk. Vytvára ilúziu viacvrstvového bezfarebného laku! Najjednoduchšie aplikácie zo všetkých voskov Auto Finesse. Obsah pevných súčasťou vosku dodáva Illusion životnosť 2-3 mesiacov od aplikácie na denne používanom automobilu. Perfektné vodeodolnosť vás priamo prinúti sledovať kvapky vody pri daždi, ako sa mení v malej guličky, ktoré bez známky následkov stekajú z automobilu. Vosky sú vhodné pre všetky farby lakov. Vhodné zároveň na použitie na automobile, tak i motocykla.

Prečítajte si viacShow less
Detaily produktu
AC AF26275

Menu

    • Požičovňa je v štádiu vývoja. Modul ešte nie je úplne dokončený, preto môžete naraziť na nejaké chyby prípadne nepreložené výrazy. V prípade záujmu o zapožičanie nás kontaktujte.

×
AUTO FINESSE Illusion Show Car Carnauba vosk 150 g
96,60 €
Obvykle 2-5 dní

Vytvoriť si zdarma účet na používanie zoznamu prianí.

Zaregistrovať sa